2014-05-02 13:30:23• hírek • Kocsis Zoltán

Két baleset, két súlyos sérült a munka ünnepén

Két súlyosabb következményekkel járó közlekedési baleset történt Szatmár megyében május elsején, a munka ünnepnapján. A két balesetben két személy súlyosan megsebesült, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, derül ki a rendőrség tájékoztatásából.

Az első baleset csütörtök kora reggel történt a Golescu utcában. K. József 07.45 körül elveszítette uralmát Harley Davidson típusú motorkerékpárja fölött és az úttestre esett. A 46 éves, súlyosan megsérült férfit azonnal kórházba szállították. A vizsgálatok alapján nem állt alkohol befolyása alatt.

A másik baleset három és fél órával később Gombáspuszta határában történt. A 30 éves börvelyi illetőségű K. Szabolcs nem tartotta be a kellő követési távolságot, ezért személygépkocsijával hátulról beleszaladt a vele megegyező irányban, szabályosan közlekedő Opel típusú gépkocsiba.

A balesetben súlyosan megsérült az Opel utasa, a 15 éves K.E. A kakszentmártoni lányt a megyei kórházba kellett szállítani. A Opel vezetője, a 23 éves B. Georgel sem úszta meg, ám ő szerencsére csak kisebb sérüléseket szenvedett. A helyszíni vizsgálatok alapján egyik gépkocsi vezetője sem állt alkohol hatása alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: